Yeni Ne Var ?

28 Haziran 2012 Perşembe

MAC Powerpoint Eye Pencil Permaplum

Kalıcı line da her zaman bulabileceğiniz kalemlerden permaplum.Mor rengi sevmesem de erik-mürdüm renklerini seviyorum.Özellikle ela gözlere çok yakıştırıyorum.Ben de eh işte bi duruşu var ama olsun :D

27 Haziran 2012 Çarşamba

The Body Shop Hemp



The Body Shop indirimi devam ederken bende sizin kanınıza girmeye devam ediyorum.%50 indirimde setler gerçekten çok avantajlı hale geliyorlar.
Kenevir serisinin daha önce el kremini kullanmıştım.Tuhaf kokusu dışında kuru ciltler için iyi bir seçenek.

26 Haziran 2012 Salı

MAC Heavenly Creature Collection


                    MAC Heavenly Creature Collection
















Postlarımıza bir son dakika koleksiyonuyla ara veriyoruz !!! Saçmalıyor olabilirim affedin bu koleksiyonu nasıl olur da görmem ne ara internette haberi dolandı hiç bilmiyorum ama bunlara bayıldımmm !
MAC mineral ürünlerini çok seviyorum ve bu koleksiyon bütçeme meteor gibi ineceğe benziyor o.O

Görselleri sizinle paylaşmak için sabırsızlandım ve internetten (ç)almak suretiyle kopyaladım.
Görsellerin kaynağı ; http://makeupbymakc.blogspot.com/2012/06/mac-heavenly-creature-collection.html
Ve koleksiyonu sevdiyseniz şuraya da bakmalısınız ; http://icefrostdiary.com/upcoming-with-swatches-mac-heavenly-creatures-collection/

Sanırım temmuz da gelir bize tabii gelirse ama gelir dimi yani o.O gelmeli o.O tamam sustum o.o



Vaseline Hand Cream

Ellerimi çok sık yıkadığım için ve cildim kuru olduğundan kremsiz yapamam.En çok satın aldığım ürünlerden biri de el kremi bu yüzden çeşit çeşit denerim.Bu kremi de migros indiriminden bi sürü kremle beraber almıştım.

essence gel eyeliner london baby

Essence Türkiye'ye gelecek yok gelmeyecek derken sonunda geldi :) Biz kozmetik hastası hatunlar da pek sevindik tabii ki :) Essence ürünleri performansları ve fiyatlarıyla çok beğeniliyor.Yine de her markanın iyi kötü ürünleri var tabi bu konu da bloglar çok yardımcı oluyor.Özellikle bir essence çekmecesi bulunan  makyajlikiza bakmanızı tavsiye ederim :)

25 Haziran 2012 Pazartesi

The Body Shop Coconut

The Body Shop indiriminde mağazayı az kalsın üstüme alacaktım ki kendime hakim oldum :D Set,kutu,çantalı paketler benim en büyük zaaflarımdan sanırım.Fiyatları da daha uygun gelince tutamıyorum kendimi.

23 Haziran 2012 Cumartesi

The Body Shop Chocomania

Bu seriyi artık duymayan kalmamıştır sanırım,hazır indirim varken akıllara getirmek istedim :) Çünkü kofreler şu ara çok avantajlı ve indirim stoklarla sınırlı ! Ambalajlar yenilenecek malum.Her ne kadar yeni ambalajları hiç sevmemiş olsam da :/ yeni butter ambalajları düşünce kırılmıyormuş sanki insanlar evde body butterlarla atış talimi yapıyor -.-

Celvin Klein Beauty


İlk kokladığım anda beynimde sinyaller çakan bu parfümü takdim etmek isterim.

21 Haziran 2012 Perşembe

MAC prep+prime Highlighter

 Bu hafta satışa çıkacak olan mac casual colour koleksiyonunda da bulunacak olan bu aydınlatıcıdan hemen bahsetmek isterim.
Daha önce bahsettiğim mac studio finish concealer ın üzerine uyguluyorum bu aydınlatıcıyı.Kapatıcının koyu rengini aydınlatıyor.

20 Haziran 2012 Çarşamba

Sally Hansen Diamond Strenght Instant nail hardener

Tırnaklarım kırılmaya soyulmaya çok müsait ne yazık ki ve bu tür ürünler kullanmazsam çok kötü oluyor.En son denediğim ürün de bu oldu.Gerçekten başarılı bir ürün.Bunu sürüp ojenizi sürdüğünüzde gerçekten arada baya fark oluyor.En azından benim güçsüz tırnaklarım için böyle oldu.

19 Haziran 2012 Salı

MAC Studio Finish Concealer

Ne kadar talihsiz göz altlarına sahip olduğumu defalarca söylemişimdir.
Bu ürün almayı düşündüğüm en son üründü sebebi ürünün krem yapıda ve benim cildimin kuru olmasıydı.Rıfat Yüzüak'ın macle birlikte hediye ettiği küçük makyaj eğitimim de Cihangir mua'ya başta göz altlarımdan şikayetçi olduğumu söyledim.O da direk bu concealerı uygulamaya karar verdi.Ben cildim kuru kötü olmasın dedim yok hayır o kadar kurutan bir ürün değil dedi.Ben de peki o zaman dedim :)

Göz altlarımdaki koyuluk yüzünden hem sıcak ton hemde cildimden koyu ton kullanmak zorundayım.Normal tenim nc15-20 arası bu kapatıcıysa nw 25 .Uygulandığında göz altlarımla tenim arasında baya fark oluştuğundan üzerine aydınlatıcı geçiyorum ( ne kadar uğraştırıyor işte :/ )
Görsel thenotice.net 'den alınmıştır.*
Görsel mylovelylittleblog.com 'dan alınmıştır.*

Ancak o zaman sağlıklı görünen bakışlara kavuşuyorum.O halde bile sanki hala mor mu gözüküyor diye tereddüt ediyorum kafayı yedim sanırım.
Ürün yoğun bir krem yapıda.Öyle dokunduğunuzda hemen bi sürü ürün gelmiyor yani.Kullandığım en kapatıcı özellikli concealer.Yapısı kuru ciltler için biraz pullanmaya kurutmaya meyil verebilir.İyi bir krem ve bazla sorun yaşamazsınız diye düşünüyorum.En azından ben böyle kullanıyorum.
Kullandığım bazı da şurada yazmıştım.
Yüzünüz içinde bu ürünü kullanmanız mümkün tabii ki.
Ürünün duruşu ve rengi bu şekilde.Fırçayla uygulamanızı tavsiye ederim.Kullandığımda saatler sonra hafif bir bozulma oluyor yakından bakınca fark edilen bir bozulma değil.Ayrıca spf 35 içeriyor.
Kısacası başarılı bir ürün fakat gerek 3 aşamayla kullanmam gerekse kış mevsiminde kurutma problemini tam bilmemem nedeniyle mükemmel kapatıcıyı aramaya devam edeceğim.
Ürünü şehriniz de mac yoksa telefonla sipariş etmeniz mümkün. 7 gram 47 tl

*Yaşanan veri kaybından dolayı görseller belirtilen internet sitelerinden alınmıştır.

The Balm Balm Shelter

The Balm renkli nemlendiriciyi merak ediyordum ki sonunda aldım denedim :)
Cildinizin kapatıcı ürünlere ihtiyacı yoksa fondoten yerine renkli nemlendirici ve ya bb kremler daha hafif seçenekler olacaktır.

18 Haziran 2012 Pazartesi

MAC Prep+Prime vibrancy eye Primer

Mac in prep+prime serisine bayılıyorum denilebilir :D
Merak ettiğim bir üründü bu göz altı kapatıcısı bazı.Cildimin kuru göz altımın da koyu olduğunu düşünürsek gerçekten benim olması için yetti.

16 Haziran 2012 Cumartesi

The Body Shop Vitamin E Face Mist

Hazır e vitamini serisinde 3 al 2 öde varken bahsetmek istedim.Benim gibi kuru ciltliyseniz nemlendirici her şey dikkatinizi çeker.Helede Makyaj yapmayı seviyorsanız.Ben bu tür spreyleri en çok makyajımın üstüne sıkabildiğim için seviyorum.

14 Haziran 2012 Perşembe

Clarins Instant Gloss magic colour

 Bunu alalı baya oldu sanırım 3 yıl önce almıştım.Ruj kullanmayı sevmeyenler,doğal dudaklardan hoşlananlar ve genç kızlar için çok güzel bir ürün.Hala satışı var mı bilmiyorum.

13 Haziran 2012 Çarşamba

Pastel Perfumed Nail Polish Coconut/cinnamon

Pastel parfümlü ojeleri yazmayan kalmadı biliyorum ama ben de almışken yazıyım dedim.

Inglot Lip pencil 851

Inglot'un kalemlerini , rujlarını sanırım bütün ürünlerini severek kullanıyorum.Gerçekten taş gibi ürünler yapıyorlar.Bu kalem de onlardan biri.Metal dudak kalemleri gerek sağlamlığıyla gerekse arkasındaki fırçasıyla benim gönlümü kazanmış ürünlerden biri.

12 Haziran 2012 Salı

Sephora Eyelash Curler

 Düz ve inatçı kirpiklere sahip olduğundan işlevi kıvırıcı olan her türlü icada atlıyorum.Bu da bir heves alıp sonra hayal kırıklığı yaşadığım ürünlerden biri oldu.

Clinique Solar Smart Spf50

 Malum artık güneş yüzünü iyice gösterdi.Kısa kollular,etekler şortlar çıktı.Güneşe karşı daha savunmasız kaldık.Güneş her zaman zararlıyken bozduğumuz atmosfer ve iklim şartlarıyla cilt kanseri riski iyice arttı.

10 Haziran 2012 Pazar

Yves Rocher Compact Powder

Sanırım bu benim ilk pudram.Tabi eskiden ambalajı değişikti :)
Hafif yapılı,mat.örtücülüğü neredeyse olmayan bir pudra bu.Yani tek başına kullanacaksanız cildinizin çok düzgün olması gerekiyor.Ama fondotenin üzerine hafif matlık için sürülebilir.

9 Haziran 2012 Cumartesi

Bebeak Acı Badem Kremi

Herkesin bildiği eski acıbadem kremlerini ben severek kullanıyorum.Fiyatları herkesin alabileceği kadar ucuz.Ama özellikle süt olanını çok başarılı bulabiliyorum iyi makyaj temizliyor.

INGLOT Sleeks Cream 93

Inglot glossların arasında en sevdiklerim sleeks cream serisi.Yumuşak , ışıltısız ve yapışkan değil.Ayrıca kokularını da çok seviyorum.
Ambalajları  deney tüpünü anımsatsa da ben seviyorum.Sleeks cream serisinde çok ürün yok sanırım seriyi tamamlarım :D

7 Haziran 2012 Perşembe

The Body Shop Aloe Protective Restoring Mask


Severek kullandığım maskelerimden biri de bu aloe veralı maske.Hassas ve kuru ciltler için ideal.Cildinizi nemlendiriyor ve aydınlık veriyor.Krem gibi cildinizde uyguluyorsunuz.20 dk kadar sonra yıkayarak yada ıslak peçeteyle silerek temizliyorsunuz.Banyodan sonra yapmanız daha etkili olacaktır.

5 Haziran 2012 Salı

New Peptin Eyelash Enchancer

 Her hatun kişinin isteğidir uzun,dolgun,gür kirpikler ama maalesef hepimizin genetiği uzun kirpikler için kodlanmamış -Benim ki de brezilya fönlü sanki- bu yüzden kirpik uzatıcı,yoğunlaştırıcı ürün görünce gözlerimiz büyüyor O.O
İşte benimde kocaman kirpikler için aldığım bir ürün bu.

3 Haziran 2012 Pazar

The Body Shop Super Volume Mascara

Maskara herkese göre değişen bir konudur kimi tek tek ayırsın ister kimi hafif yapıştırsın,uzatsın...
Benim kirpiklerim biraz sinir bozucu ve inatçı oldukları için çok da bişey anlayamadım bu maskaradan.Çünkü ben kıvırdım sürdükçe onlar düzleşti her zamanki gibi yani o yüzden hacim verme özelliği ne kadar yoğun anlayamadım.

1 Haziran 2012 Cuma

essence xxxl shine lipgloss 17 fabulous fuchsia




 Eveeet essence'ler daha bu sabah geldi bende merakla gratis'e gittim tabiki.Neye baksam kafam karıştı bende denemek için bir oje bir lipgloss aldım.Rujlar benim için fazla inci bitirişli geldi.Aslında parfümlü oluşundan korkmuştum ki çok şükür rahatsız etmedi glossun kokusu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...