Yeni Ne Var ?

27 Nisan 2013 Cumartesi

Guerlain La Petite Robe Noire EDT





 Guerlain La petite Robe Noire Edp versiyonu 2012 ağustosta satışa çıkarmıştı.Nisan ayında da Toilette versiyonunu satışa çıkardı.Bu kez koku çok hafif ve taze haliyle karşımıza çıkıyor.Yaza yakışır notalara sahip.Kokladığım anda içimi ferahlattı edp versiyonunu da çok severek kullanıyordum bunu da almam şart olmuştu :) Parfüm açıklaması şöyle ; Açılış notası kucak dolusu taze çiçek buketi!!!
Bu buket, sabahın erken saatlerinde toplanmış gül, yasemin ve portakal çiçekleri ile kokuya son derece kadınsı, hafif ve romantik bir hava katıyor. Meyveli notalar kiraz, elma ve kuş üzümü kokuyu iştah kabartacak kadar lezzetli kılarken, yeşil notalar tazelik katıyor. Baştan çıkarıcı notalar beyaz amber ve beyaz misk narin ve ipeksi bir şekilde diğer notaları sarıyor.
 Parfüm bol çiçekli özellikle beyaz çiçekler en sevdiğim notaları.
Kalıcılığı orta seviyede.Taze bir koku olduğundan da öyle metrelerce uzaktan hissedilmiyor 3-4 saatte tazeleme ihtiyacı olabilir.Ambalaj her zaman ki Guerlain şıklığında.



Parfümün ambalajının içindeki kodu Guerlain web sitesine giriyorsunuz.Hediye çıkabiliyor bana çıktı :)







Ufak sample ürünler, kokulu küçük siyah elbiseler ve çok tatlı kesesi :) Ufacık şeyler ama Guerlain kızını çok seviyorum o yüzden beni sevindirmeye yetti  ^^

 Ürün 50ml 205TL , 100ml 290TL

Guerlain'in çeşitli şehirlerde yapmış olduğu reklamlar, vitrinler :) keşke burada da olsa çok tatlı olmuşlar :)























7 yorum:

  1. banada testerı veirlmişti tam yazlıktı bende çok sevmiştim güle güle kullan hayatım !:)

    YanıtlaSil
  2. Oy bu ne güzellik,şişe harika !

    YanıtlaSil
  3. Kod her paketten çıkıyormu

    YanıtlaSil
  4. kodu nereye yazıcaz ? bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biraz kurcalamak gerekiyor.Siteyi ingilizceye çevirebilirsen daha kolay yanlış hatıralamıyorsam form yine de fransızca geliyor google translate kullanarak anlayabilirsin

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...