Yeni Ne Var ?

1 Nisan 2013 Pazartesi

TOM FORD SUMMER 2013


TOM FORD SUMMER 2013

BU YAZ ÇOK AZ KADININ IŞILTISI BÜTÜN KADINLARIN GÖZÜNÜ                                                KAMAŞTIRACAK.


     KONSEPT: İNCİ IŞILTISI GÜNEŞTEN DE PARLAK!

2013 yazı için, Tom Ford’un size sunduğu yepyeni makyaj koleksiyonuna hazır olun. Bu yaz Tom Ford bronz teninize değen güneşin yansıması olmaya kararlı görünüyor. Türkiye’de sadece Harvey Nichols Kanyon Mağazası’nda satışa sunulacak olan bu eşsiz koleksiyonun en büyük özelliği  - Tom Ford’un deyimiyle - kadınları “göz kamaştırıcı” yapmak.
Her sezon birbirinden farklı renkleri kendi bakış açısı ile yeniden yorumlayan Tom Ford bu yaz hepimizin aklını başından alacak gibi görünüyor. Kullanıcısına yaratıldığı dönemin modasını önden takip etme lüksünü yaşatan Tom Ford limitli sayıda üretilen bu yepyeni sezon makyajı ile çok az sayıda kadını çok mutlu edeceğe benziyor.
Limitli sayıda üretilen koleksiyonunu Tom Ford şu şekilde anlatıyor:
“Tüm serimi çok spesifik bir kurgu üzerine kurdum: Yazın gün batımında güneşin yüzünüze çarptığında oluşturduğu aydınlık yansımayı yakalamak. Bu da ancak eşsiz ve muhteşem bir parlaklıktır. Böyle bir ışığın altında her kadın karşı konulamak, büyüleyici ve baştan çıkarıcı görünür. Kadınlara güneşi yepyeni makyaj koleksiyonum ile sunuyorum.  Yeni Skin Illuminator, cildinize yoğun parlaklık ve ışıltı katarken koleksiyon içindeki harmoni ile tırnaklarınız, dudaklarınız ve gözleriniz de aynı parlaklığın esiri olacak.”
Skin Illuminator, 2 adet krem allık, 2 adet krem far, 1 adet lip lacquer ve 1 adet ojeden oluşuyor. Aynı zamanda Tom Ford’un en sevilen bronzerları Gold Dust ve Terra sezon makyajı ile eşleştirilerek yaz görünümünüzü tamamlıyor.
Sezon makyajı bronz tonları ve pembe tonları olmak üzere kendi arasında ikiye ayrılıyor. Farklı renk tonlarını kombinleyeceğiniz gibi aynı zamanda size kolay bir eşleştirme şansı da sunan koleksiyonda değişmeyen tek şey yoğun ışıltı. “21.yüzyılın gerçek lüks markası olmak” mottosuna sahip Tom Ford elbetteki bu ışıltıyı ürünlerinin içerisinde yer alan gerçek inciler ile sağlıyor.
Koleksiyonu incelemeden önce size ufak ayrıntılardaki lüksü ve eşsiz uyumu da paylaşmak isteriz. Sezon makyajının grup fotoğrafının tasarımı ünlü moda fotoğrafçısı Richard Burbridge ait. Farklı görünümlerle eşsiz fotoğraf anlayışının mükemmel uyumunu  yakalayan Richard’ın yeteneği Tom Ford’un tasarım yeteneği ile sezon makyajı için bir araya geliyor. Fotoğrafçı Tom Ford’un sezon makyajına özel olarak tasarladığı grup fotoğrafının özellikle renkleri, canlılığı ve uyumu göz çarpıyor.
Yarattığı tüm makyaj koleksiyonu ile birebir ilgilenen Mr. Ford ürünlerin tasarım ve yaratım süreçlerini de kendisi yapıyor. Bu moda markası makyaj koleksiyonlarında çok fazla karşılaşmadığımız bir durum. Tüm ürünlerin yaratım sürecinin dışında isim babası olmak da Mr. Ford’un vazgeçemedikleri arasında. Ürünlerine verdiği çarpıcı isimler ve mükemmel tasarımları ile onları karşı konulmaz yapmak konusunda çok başarılı olduğunu kabul etmemiz gerekiyor.
Tom Ford lüks kozmetikteki insanların kalıplara sıkıştırılması fikrine karşı gösterdiği başkaldırıyı yeni sezon makyajında da devam ettiriyor. Önce cilt bakımınız ardından makyajınız şeklindeki zorlayıcı kalıplara kimsenin değerli zamanını ayırmak zorunda olmadığını düşünen Mr. Ford tüm makyaj malzemelerinin teknolojine cilt bakımı teknolojilerini ekliyor. Koleksiyonun tüm parçalarında da bu etkiyi inceleyeceğiz.
Koleksiyonu daha yakından incelememiz gerekirse önce star ürün olarak tüm koleksiyonun kalbini oluşturan ve koleksiyonun “parıltılı” konseptine yön veren ürün ile başlamamız doğru olacaktır. Tom Ford Skin Illuminator inci içerikli renkli nemlendirici olarak tasarlanmış. Tüm cildinize uygulayabileceğiniz bu eşsiz ürünü dilerseniz makyaj sonrası sadece elmacık kemiklerinize uygulayarak güneşin yanaklarınıza bir öpücük kondurmasını sağlayabilirsiniz.
Ürünün en önemli özelliği sürdüğünüz anda yoğun ışıltı vermenin yanında cilt renk tonunuzu eşitlemesi aynı zamanda nem ihtiyacınızı karşılaması. İçerisindeki inciler ile Tom Ford’un makyaj konseptinin başlangıç noktası olan bu ürünün ardından dilerseniz Tom Ford Traceless Fondöteninizi uygulayabilirsiniz. Daha ışıltılı bir görünüm için ise fondöteninizi Skin Illuminator ila karıştırıp uygulayabilirsiniz.
Tom Ford toz allık ile istediğini yoğun ışıltıyı elde edemeyeceğini düşünmüş olacak ki sezon makyajında tatlı pembe Blush Guilt ve vahşi bronz Bronzed Amber stick allıklar karşımıza çıkıyor. Saf incileriçeren kremsi allıklar kolay uygulaması ile anında elmacık kemiklerinizi ortaya çıkarıyor.
Bir kadının bakışlarının en önemli şey olduğunu düşünen Tom Ford bu bakışlara dokundurduğu pembe Pink Haze ve bronz Escapade ile kolay uygulanır, pürüzsüz uzun süre kalıcı ve yoğun ışıltı etkisi ile bakışlarınızı yeniden keşfetmenizi sağlıyor. İçeriğindeki yoğun antioksidan içeriği ile aynı zamanda gözlerinize bakım yapma ve besleme özelliğine sahip krem farlarınızı tüm göz kapağınıza uygulayarak göz alıcı bir görünüme kavulacaksınız.

Lip lacquer dudak bakımı olarak sürekli satışta bulunan en beğenilen ürünlerinden birisi. Uygulandıktan sonra dudakta yarattığı anında rahatlama hissinin yanında dudaklarınıza bakım yapma ve yoğun ışıltı verme özelliğindeki bu ürün sezon makyajında karşımıza yeniden tanımlanmış olarak çıkıyor. Pembe inci içerikli Lip Lacquer Vapor dudaklarınıza yoğun nem vermenin yanında dudalarınızın daha dolgun ve daha çarpıcı görünmesini sağlar. İçeriğindeki yoğun ışıltı ile çok az miktarda uygulamanın daha sağladığı inanılmaz etkiye inanamayacaksınız! Lip Lacquer’i dilerseniz Tom Ford rujunuz ile birlikte de kullanabilirsiniz.
Tom Ford’un her zaman en önem verdiği ruj - oje uyumu elbette sezon makyajında da unutulmuyor. İnci görünümlü beyaz sedefli oje yarattığı ışıltılı etkinin yanında tüm sezon makyajında kendini gösteren sofistike görünümü de tamamlıyor.
Görünümünüzü tamamladıktan sonra size önerimiz ışıltı seviyesini bir parça daha yükseltmek için yanaklarınıza az miktarda skin illuminator uygulamanız. Bu son dokunuş ile 2013 Tom Ford kadını olacağınızı garanti ediyoruz.

SKIN ILLUMINATOR - PINK PEACH
160 TL
ILLUMINATING CHEEK COLOR - BLUSH GUILT
160 TL
ILLUMINATING CHEEK COLOR - BRONZED AMBER
160 TL
CREAM COLOR FOR EYES - GOLDEN SAND
115 TL
CREAM COLOR FOR EYES - METALLIC CORAL
115 TL
NAIL LACQUER - WHITE
88 TL
LIP LACQUER - PINK
88 TL
BRONZING POWDER
190 TL

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...